Automatisch kippenluik

Het installeren van een automatisch kippenluik

, door Thomas van Westrhenen, 2 min lezen

Het automatische kippenluik met timer is een geweldige toevoeging aan elk pluimveebedrijf. Het bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je kippen op de juiste tijden toegang hebben tot hun buitenverblijf en 's nachts veilig opgesloten zitten. Het goede nieuws is dat het installeren en instellen van zo'n luik helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. In deze blogpost laten we je zien hoe je een automatisch kippenluik met timer eenvoudig kunt installeren en instellen, zodat je direct van de voordelen kunt genieten.

Stap 1: Plaats de batterijen

Het installatieproces begint met het plaatsen van de benodigde batterijen in het luik. Dit zijn AA-batterijen, die meegeleverd zijn.

Stap 2: Voer de huidige tijd In

Nu je de batterijen hebt geplaatst, is het tijd om de huidige tijd in te voeren op de timer van het kippenluik. Dit zorgt ervoor dat het luik de juiste tijd bijhoudt en opent en sluit volgens het door jou ingestelde schema. 

Stap 3: Stel de openings- en sluitingstijd In

Een van de grootste voordelen van een automatisch kippenluik met timer is dat je kunt bepalen wanneer het luik opent en sluit. Voer eenvoudig de tijd in waarop je wilt dat het luik 's ochtends opengaat en voer de tijd in waarop je wilt dat het luik 's avonds sluit. Dit geeft je de flexibiliteit om het schema aan te passen aan de behoeften van je kippen.

Stap 4: Het luik is klaar om te gebruiken

Gefeliciteerd! Je hebt met succes een automatisch kippenluik met timer geïnstalleerd en ingesteld. Het luik zal nu automatisch openen en sluiten op de tijden die je hebt ingesteld, waardoor je pluimvee toegang tot hun buitenverblijf krijgt.

Kies voor Westhome voor jouw automatische kippenluik

Bij Westhome begrijpen we de behoeften van pluimveehouders. Daarom bieden we een hoogwaardig automatisch kippenluik met timer dat gemakkelijk te installeren en in te stellen is, zoals hierboven beschreven. Ons luik is duurzaam en betrouwbaar, zodat je gemoedsrust hebt bij het beheren van je kippen.

Ben je klaar om het gemak van een automatisch kippenluik met timer te ervaren? Bekijk ons Westhome kippenluik en ontdek hoe deze innovatie je pluimveebedrijf kan verbeteren.

Bekijk ons kippenluik op de website en neem de eerste stap naar een moeiteloze pluimveehouderij. Het is tijd om het leven van jou en je kippen te vereenvoudigen met een automatisch kippenluik.


Blog posts

© 2024 Westhome

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.

  Products