Automatisch kippenluik

Het gemak van een automatisch kippenluik

, door Thomas van Westrhenen, 2 min lezen

Het runnen van een kippenboerderij kan een veeleisende taak zijn. Dagelijkse routines, zoals het openen en sluiten van het kippenhok, kunnen een behoorlijke tijdsinspanning vergen. Maar wat als we je vertelden dat er een handige oplossing is die deze taak aanzienlijk kan vereenvoudigen? Een automatisch kippenluik met timer is de nieuwste innovatie waar pluimveehouders van profiteren. In deze blogpost zullen we de voordelen van deze technologie bespreken en je laten zien hoe Westhome's kippenluik aan deze eisen voldoet.


Een tijdbesparende oplossing

Een automatisch kippenluik met timer is een waardevolle aanvulling op elk pluimveebedrijf. Met deze technologie kun je precies instellen wanneer het luik open moet gaan en wanneer het weer moet sluiten, allemaal volgens jouw gewenste tijdschema. Dit betekent dat je niet langer 's ochtends vroeg of 's avonds laat naar het kippenhok hoeft te haasten om handmatig deuren te openen of te sluiten. Het luik doet al het werk voor jou, wat je kostbare tijd en moeite bespaart.


Optimale controle over de toegang

Met een automatisch kippenluik met timer kun je de toegang tot het kippenhok nauwkeurig reguleren. Stel bijvoorbeeld in dat het luik elke ochtend om 7 uur opengaat, zodat je kippen kunnen genieten van het zonlicht en vrij kunnen rondscharrelen. 's Avonds, wanneer de duisternis valt en roofdieren actiever worden, kun je het luik zo instellen dat het om 19.00 uur sluit en je pluimvee beschermt tegen mogelijke bedreigingen. Deze geautomatiseerde precisie zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving voor je kippen.


Westhome: Jouw partner in kippenluiken

Bij Westhome begrijpen we de behoeften van pluimveehouders. Daarom bieden we een automatisch kippenluik met timer dat aan al jouw eisen voldoet. Ons kippenluik is duurzaam, betrouwbaar en eenvoudig te installeren. Je kunt moeiteloos de timer instellen op de gewenste tijden voor het openen en sluiten van het luik, zodat je kippen altijd op tijd toegang hebben tot het buitenleven en 's nachts veilig kunnen slapen.

Ben je klaar om het gemak van een automatisch kippenluik met timer te ervaren? Bekijk ons Westhome kippenluik op de website en ontdek hoe deze innovatie je pluimveebedrijf kan transformeren.


Bekijk het automatische kippenluik en geniet van de voordelen van automatisering in de pluimveehouderij. Het is tijd om jezelf te bevrijden van de dagelijkse last van handmatig openen en sluiten van het kippenhok. Met Westhome is het gemakkelijker dan ooit.


Blog posts

© 2024 Westhome

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.

  Products